Innan du anmäler dig

ATT TÄNKA PÅINNAN DU ANMÄLER DIG TILL FIT BY X

 

FIT BY X är utformade program för dig som vill uppnå en lägre fettprocent & bygga- bibehålla muskler samtidigt. Med andra ord bygger vi fysik i samtliga program.

 

En viktig grundpelare som vi aldrig tummar på är att du alltid ska kunna äta riktigt god mat. Vi förbjuder INGA livsmedel och tillsammans med din Coach får du tydlig vägledning över vad du ska äta morgon till kväll. Det spelar ingen roll om du är vegetarian, vegan eller önskar gluten- och laktosfritt. Det är DU som ska äta, inte vi.

 

Med hundratals lyckade klientresor vet vi om att nyckeln för att lyckas på sikt är en livsstil som du kan hålla över tid.

 

Vi äter efter kalorimodellen där din Coach hela tiden övervakar hur din kropp svarar på maten du äter. Vi äter för att orka prestera i vår träning & vardag SAMTIDIGT som du bygger muskler och tappar fett.

Vi vill att du ska kunna ha en fullt fungerande vardag med ett heltidsjobb och familjeliv genom hela programmet.

 

Vi förutsätter att du har tillgång till ett fullutrustat gym vid ditt deltagande av FIT BY X då träningsprogrammen är uppbyggda med just dom förutsättningarna.

Du kommer även ha tillgång till en spellista med videos på övningar ifall du exempelvis är på resande fot och ej har tillgång till ett fullt utrustat gym.

 

Det absolut viktigaste innan du anmäler dig till FIT BY X är att du är redo. Vi övertalar ingen till att genomföra våra program. För att det kommer att kräva planering, disciplin och motivation.

 

Någonting vi värderar väldigt högt är inte bara att du ska få resultat. Vi vill också utbilda dig under resans gång. Vi vill att det här ska vara den sista satsningen som du gör för att sedan kunna klara dig på egen hand med din nyvunna fysik och din nya livsstil.

 

Givetvis kommer du också att få vägledning efter du gått i mål med FIT BY X. Frågan är bara, är du redo?

 

Joel Löfquist Grundare & Coach FITBYJOEL ⓒ