Personlig tränare Örebro

Personlig tränare ÖREBRO

Letar du efter din nästa utmaning? Vi på FIT BY JOEL hjälper dig som personlig tränare att nå dina mål.

 

Tillsammans med vår personliga tränare kommer du att utmanas för att ta din hälsa och fysik till nästa nivå

Kompletta träningsprogram

Vi på Fit By Joel erbjuder ett ny-tänkande koncept inom träning & hälsa. Därför kan vi stolt erbjuda just dig(!) vår träningsprogram – FIT BY X.

FIT BY X  är ett framtaget kost och träningsprogram för dig som gillar utmaningar och att puscha dig själv utanför din comfort zone

 

Tillsammans med vår personliga tränare i Örebro så sätter vi upp mål, träning, kost, och den dagliga aktiviteten. För att i slutändan ändra dåliga vanor, ersätta dem med hälsosamma livsval. Bättre kost, träna mer… MÅ BÄTTRE!

Läs mer om våra kompletta program här

60 DAYS
Introduktion
In-Body scanning
Inmätning
Kostschema
42st träningspass
Uppföljning varje vecka
2st fysiska träffar
Avslutning
In-body Scanning
90 DAYS
POPULÄR
Introduktion
In-Body scanning
Inmätning
Kostschema
64st träningspass
Uppföljning varje vecka
3st fysiska träffar
Avslutning
In-body scanning
120 DAYS
Introduktion
In-Body scanning
Inmätning
Kostschema
85st träningspass
Uppföljning varje vecka
3st fysiska träffar
Avslutning
In-body scanning

Personlig tränare Örebro

Så här funkar det: Personlig tränare Örebro

Första gången du träffar din Personliga tränare i Örebro. Så har vi ett samtal om dina önskemål med träningen. Vi går igenom din träningsbakgrund och ditt nuläge. Vår personliga tränare hjälper dig att anpassa programmen FIT BY X utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden. Vår personliga tränare utgår inom Örebro området. Vi behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.

 

Vad är skillnaden mellan en coach och en personlig tränare i gymmet?

Vi får ofta denna fråga. Som personlig tränare kan du endast följa utvecklingen aktivt inne i gymmet under realtid. Som Online Coach får du en överblick över alla parametrar och har en kontinuerlig kontakt genom ett träningsprogram. Där din personliga tränare övervakar både kost, träning, utveckling, sömn och välmående. En kombination av en Online Coach och en personlig tränare vore det absolut mest optimala. Vilket du får i våra program FIT BY X – 90 DAYS och FIT BY X – 120 DAYS.

 

Personliga tränare örebro: Utbildning och kompetens

Vår personliga tränare har erfarenheten av att hjälpa hundratals olika människor med sin träning kost och hälsa. Vi har en lång erfarenhet av att leda och inspirera människor. Vår personliga tränare strävar hela tiden efter att utvecklas och anamma den senaste forskningen som plockas fram. Allt för att du som deltagare ska kunna känna dig trygg hos oss.

Vad säger kunderna