PT online

Pt online: Letar du efter din nästa utmaning?
Vi på FIT BY JOEL hjälper dig som personlig tränare att nå dina mål.

Oavsett vart du befinner dig så är vi anslutna som PT online!

 

Tillsammans med vår PT kommer du att utmanas för att ta din hälsa och fysik till nästa nivå, online

Kompletta träningsprogram

Vi på Fit By Joel erbjuder ett ny-tänkande koncept inom träning & hälsa. Därför kan vi stolt erbjuda just dig(!) vår träningsprogram – FIT BY X 100% ONLINE

FIT BY X  är ett framtaget kost och träningsprogram för dig som gillar utmaningar och att puscha dig själv utanför din comfort zone

 

Tillsammans med vår PT online så sätter vi upp mål, träning, kost, och den dagliga aktiviteten. För att i slutändan ändra dåliga vanor, ersätta dem med hälsosamma livsval. Bättre kost, träna mer… MÅ BÄTTRE!

Läs mer om våra kompletta program här

90 DAYS - 100% ONLINE
9990 kr
Konsultsamtal
Introduktion
Kostschema
64st träningspass
Uppföljning varje vecka
Obegränsad support från din coach
Avslutning

PT online

Så här funkar det: PT online

Första gången du träffar din PT online. Så har vi ett samtal om dina önskemål med träningen. Vi går igenom din träningsbakgrund och ditt nuläge. Vår personliga tränare hjälper dig att anpassa programmen FIT BY X utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden. Vår personliga tränare utgår inom specefika områden men hjälper dig oavsett vart du än bor. Vi är anslutna som PT online. Vi behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.

 

Vad är skillnaden mellan en coach i gymmet och en PT online?

Vi får ofta denna fråga. Som personlig tränare kan du endast följa utvecklingen aktivt inne i gymmet under realtid. Som PT online får du en överblick över alla parametrar och har en kontinuerlig kontakt genom ett träningsprogram. Där din personliga tränare övervakar både kost, träning, utveckling, sömn och välmående. En kombination av en PT online och en personlig tränare vore det absolut mest optimala. Vilket du får i våra program FIT BY X – 90 DAYS och FIT BY X – 120 DAYS.

 

PT online: Utbildning och kompetens

Vår PT har erfarenheten av att hjälpa hundratals olika människor med sin träning kost och hälsa. Vi har en lång erfarenhet av att leda och inspirera människor. Vår personliga tränare strävar hela tiden efter att utvecklas och anamma den senaste forskningen som plockas fram. Allt för att du som deltagare ska kunna känna dig trygg hos oss.

Vad säger kunderna