90-DAYS (ONLINE)

FIT BY X 100% online

 

Längd: 90 dagar

Anmälningsavgift: 1 995: –

Deltagaravgift: 7 995: –

Totalpris: 9 990: –

 

INTRODUKTION

FIT BY X – 100% ONLINE är utformat på exakt samma sätt som de övriga programmen. Fördelarna med FIT BY X – 100% ONLINE är att du kan starta precis när du vill och är perfekt för dig som endast vill utöva programmet digitalt.

 

KOSTSCHEMA

Du kommer att få ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta under 90 dagar. I programmet FIT BY X – 100% ONLINE exkluderar vi INTE kolhydrater. Kostplanen kommer att vara utformad för att du ska orka prestera till 100% samtidigt som du tappar fett.

Kostschemat kommer vara noga utformat efter din kroppstyp, kaloribehov och rörelseaktivitet.

Vegetarisk/Vegans/Gluten- och Laktosfria alternativ finns om så önskas.

 

TRÄNINGSPROGRAM

Träningsprogrammet kommer att vara utformat där det primära fokuset ligger på att få en starkare kropp samt bygga- och bibehålla muskelmassa. Du kommer att genomföra 64st träningspass med tydliga instruktionsvideos till varje övning.

Tillgång till gym är att rekommendera men även hemmaträningsprogram utformas vid önskemål.

Motion och rörlighet sker VARJE dag i form av 10 000 steg/dagen. Konditionsträning utformas i dialog med din Coach.

 

UPPFÖLJNING

Det viktigaste med uppföljningen är att du är rak, tydlig och transparent med hur din vecka varit. Ansvaret ligger på dig som deltagare att rapportera in dina framsteg för att din Coach ska kunna justera upplägget och vägleda dig framåt i programmet.

 

DU ÄR INTE ENSAM

Förutom din Coach så kommer du även tillhöra en grupp andra individer som genomgår FIT BY X – 100% ONLINE samtidigt. I den här gruppen hjälps vi åt att stötta varandra hela vägen in i mål.

 

AVSLUTNING

När du genomgått FIT BY X – 100% ONLINE kommer du att få tydliga direktiv på hur du nu ska fortsätta resan på egen hand.

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

90 DAYS - 100% ONLINE
9990 kr
Konsultsamtal
Introduktion
Kostschema
64st träningspass
Uppföljning varje vecka
Obegränsad support från din coach
Avslutning