60 days

FIT BY X 60 DAYS

Anmälningsavgift: 1 995: –

Deltagaravgift: 4 495: –

Totalpris: 6 490: –

 

INTRODUKTION

60 DAYS inleds med en introduktion på programmets upplägg. Du kommer också att skannas in på en In-Body 270. Uppstarten sker på bestämda platser. Välj det startdatum och ort som passar dig bäst. Just för att vi ska få full kontroll på vad som är fett, muskler, vätska och ditt viscerala fett. Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter. Och den visar ditt BMR – Basic Metabolic Rate – alltså hur många kalorier din kropp förbränner i vilande läge under 24 timmar samt ett dagligt rekommenderat kaloriintag.

 

KOSTSCHEMA

Du kommer att få ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta under 8-veckor. I programmet FIT BY X – 60 DAYS exkluderar vi INTE kolhydrater. Kostplanen kommer att vara utformad för att du ska orka prestera till 100% samtidigt som du tappar fett. Kostschemat kommer vara noga utformat efter din kroppstyp, kaloribehov och rörelseaktivitet. Vegetarisk/Vegans/Gluten- och Laktosfria alternativ finns om så önskas.

 

TRÄNINGSPROGRAM

Träningsprogrammet kommer att vara utformat där det primära fokuset ligger på att få en starkare kropp samt bygga- och bibehålla muskelmassa. Du kommer att få 42st träningspass med tydliga instruktionsvideos till varje övning. Tillgång till gym är att rekommendera men även hemmaträningsprogram utformas vid önskemål. Motion och rörlighet sker VARJE dag i form av 10 000 steg/dagen. Konditionsträning utformas i dialog med din Coach.

 

FYSISKA TRÄFFAR

FIT BY X – 60 DAYS innehåller 2st fysiska träffar. Vid uppstart och vid avslutningen. Alla datum och orter är förbestämda.

 

UPPFÖLJNING

Det viktigaste med uppföljningen är att du är rak, tydlig och transparent med hur din vecka varit. Ansvaret ligger på dig som deltagare att rapportera in dina framsteg för att din Coach ska kunna justera upplägget och vägleda dig framåt i programmet.

 

DU ÄR INTE ENSAM

Förutom din Coach så kommer du även tillhöra en grupp andra individer som genomgår FIT BY X – 60 DAYS samtidigt. I den här gruppen hjälps vi åt att stötta varandra hela vägen in i mål.

 

AVSLUTNING

När du genomgått FIT BY X – 60 DAYS samlas vi återigen för att mäta dina framsteg på bestämd plats. Detta görs återigen på vår In-Body 270. Du får även vägledning för hur du nu ska fortsätta din resa på egen hand.

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

60 DAYS
6490 kr
Introduktion
In-Body scanning
Inmätning
Kostschema
42st träningspass
uppföljning varje vecka
2st fysiska träffar
Avslutning
In-body Scanning