logo

Sveriges bästa abonnemangstjänst för kost & träning

249:-/MÅN

Säg upp när du vill – inga dolda avgifter

100% garanti och ångerrätt om du inte är nöjd med tjänsten!

FIT BY X

vad ingår
i tjänsten

Vår tjänst är för dig som vill gå ner i vikt, bygga muskelmassa, bli starkare och förbättra din hälsa & välmående.

VARFÖR

FIT BY X

JAG SPELADE ROULETTE MED MIN EGEN HÄLSA

BRANDSTORY

Från att ha spelat roulette med min egen hälsa till att hjälpa tusentals människor ta tillbaka självkänslan i sin egen kropp igen.

Jag vet hur det är att vara på andra sidan av spiralen. Där hälsan inte är av en hög prioritet och där arbete/entreprenörskap, tjäna pengar, fest, snabbmat och andra kickar går före en själv. En plats där jag absolut inte trivdes med min egen hälsa och min egen fysik.

Idag coachar jag människor som är redo att bryta sina mönster för att lyckas uppnå sin absolut bästa form och må så bra de faktiskt förtjänar

(fast x10 snabbare än mig – för jag failade duktigt)

Med den erfarenheten och kunskapen jag besitter idag vill jag ge tillbaka. Jag vill inte att du ska spendera onödig tid på träning som inte ger dig några resultat eller att du ska behöva gå på någon diet som inte är hållbar i längden.

Jag vill ge dig verktygen som jag saknade för en livsstil som ger resultat och som du kan bibehålla för resten av ditt liv, utan att tumma på livskvaliteten och att det ska behöva kosta skjortan.

Joel Löfquist, grundare & coach @fitbyjoel.

VÅRA DELTAGARE

vi vill ge mer än vad vi tar 🥇

5/5
Jag har kört 60 dgr med träning, kostmässigt inkl. 10st matlådor/vecka och coachning. Fantastiskt att slippa 9 onödiga kilon, kläder som sitter bra igen och mer energi att spendera i livet. Sammanfattning av 60 dgr. Hittat tillbaka till träningen och blivit starkare. Inte varit hungrig alls (konstigt nog tvärtom) - Lärt mig enormt mycket om kost, energi & näring som funkar och VARFÖR. Tack Joel Löfquist, FIT BY BOLLMAN 💪
Johan bollman, 49 år
Egen företagare
5/5
Det är är ju såååå kul! Wow! Men du har fel gällande en grej, du sa att man inte kan ha motivation jämt. Men jo, det kan man faktiskt, jag längtar till vaaaarje träningspass 😃 Älskar'tt!
Maria hedlund, 46 år
Revisor
5/5
Vilken j*#vla resa, har lärt mig så oerhört mycket om kost, träning, hälsa men också om mig själv. Stort tack för support, upplägg, alltid kloka ord och pepp! Det är ganska kul att träna 😉
Denniz Barbal, 42 år
Egen företagare
5/5
"Genom varierad, god och hälsosam mat har jag nu fått koll på kalorier in och ut. Jag har fått ett träningsschema där jag kunnat pusha mig till MAX vid varje tillfälle och äntligen hittat en livstil jag verkligen kan leva med"
Benny Kaya, 32 år
Försäljningschef
5/5
Jadu Joel, det är blandade känslor så här vid sista incheckningen, men det är med ett leende på läpparna jag sitter och firar med en stor fet tjeckisk öl! Det känns tråkigt att programmet är slut, men jag är otroligt glad, tacksam och imponerad av det vi gjort under de här 12 veckorna 💪😀 12 kg på 12 veckor!
Joel Ringnander, 36 år
VD
5/5
Igår var mina 90 dagar slut och resultaten tycker jag talar för sig själv. Jag är så nöjd jag bara kan bli med min PT och hans upplägg. Jag har lärt mig massor om kost och att bra kost aldrig behöver smaka dåligt eller vara tråkigt. Jag ska fortsätta att anlita honom framöver och jag kan STARKT rekommendera honom till alla oavsett förutsättningar, mål eller erfarenhet 🌟
Stefan Muller, 40 år
Egen företagare

VÅRA PAKET & PRISER

I samtliga paket får du en helt kostnadsfri konsultation 1-on-1 utan några som helst förbindelser

Säg upp när du vill – inga dolda avgifter

100% garanti och ångerrätt om du inte är nöjd med tjänsten!

POPULÄR

FIT BY X - BAS

För dig som vill ha ett personligt och skräddarsytt kost & träningsprogram
249 kr /mån
  •  
BÄST - 88% lyckas uppnå målet

FIT BY X - PREMIUM

För dig som vill ha ännu mer personlig touch och professionell vägledning 1-on-1 från start till mål
995 kr /mån
  •  

FAQ

FRÅGA OSS

JA! För det låga priset 249:-/mån vilket kan brytas ned till 8kr/dagen kommer du att få allting du behöver för att kunna uppnå dina fitnessmål (Viktnedgång, muskelväxt och styrkeutveckling etc.) 

Just för att du får personliga och individanpassade kost- och träningsprogram av våra egna PT/Kostrådgivare. Inuti appen finns även inspelade step-by-step kurser som rör både träning, kost och mindset.

Vi har som högsta värdering och prioritet att du ska få personlig coaching och känna dig sedd för att lyckas. Vi är inte någon vanlig träningsapp där du får en opersonlig bank med material eller färdiga mallar och pdf:er att följa. Utan du kommer att startas upp med en av våra coacher 1-on-1 som noterar alla dina utmaningar och hinder för att kunna sätta upp det optimala programmet för dig.

Nej! Vi sätter upp din plan utifrån om du vill träna på gym, hemma eller utomhus. Men vi förespråkar gärna att du tränar med vikter för att uppnå bäst resultat.

Du kommer att få prata med en av våra coacher via telefon eller via ett videomöte 1-on-1. Du kommer alltså inte att prata med någon säljare som försöker sälja på dig någonting som du inte vill ha. Mötet är helt förutsättningslöst och skulle du känna att vår tjänst inte är rätt för dig kommer vi att ha full respekt för det. 

Vi vill hellre lägga tid, pengar och resurser direkt på våra kunder för att bevisa vad vi går för och för att du faktiskt ska kunna känna dig 100% nöjd med tjänsten. Skulle du inte vara nöjd med tjänsten sätter vi tillbaka hela beloppet som du investerat.

intresseanmälan

Att göra en intresseanmälan är ej bindande